Massief eikenhout

Massief eiken van Woodstock voor meubelen zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn gemakkelijk te onderhouden, sterk en hebben een tijdloze uitstraling die bij alle stijlen past. Of je nu voor een retro-gevoel of een vintage-look gaat, massief eiken kan worden gemanipuleerd tot vrijwel alles wat je maar wilt.

Maar wat zijn de voordelen van massief eiken meubelen? blijf lezen.

Het is veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden

Eik is zeer flexibel en kan in veel dingen worden verwerkt. Van tv-kasten en kledingkasten tot ladekasten, massief eiken stelt je in staat om op een stijlvolle manier al uw meubelbehoeften op te lossen. Het kan ook worden gekleurd, geverfd of gecoat om bij uw kleurenschema’s te passen en beschadigt niet zo gemakkelijk als andere houtsoorten. Wat is er niet om lief te hebben.

Eiken meubelen zijn een kwaliteitsinvestering die een leven lang meegaat als je ze goed behandelt. Over het algemeen is niets meer nodig dan regelmatig afstoffen, terwijl uw meubels uit de buurt van vochtige plaatsen, direct zonlicht en radiatoren worden gehouden om de levensduur van uw meubels te verlengen.

Het is sterk

Als hardhouten boom is eik sterk en ongelooflijk duurzaam. Het is fantastisch bij het vasthouden van gewicht en is populair voor het maken van dingen als kledingkasten, media-eenheden, eettafels en boekenplanken. Goedkope alternatieven betekenen misschien minder initiële uitgaven, maar zullen waarschijnlijk na slechts een paar jaar moeten worden vervangen, waardoor het een valse economie wordt.

Als je nadenkt over wat je moet opbergen of de manier waarop je de meubels in uw huis gebruikt, kunt je beoordelen of een stevig hardhouten eiken stuk de juiste keuze voor je is.

Het kan eeuwig duren

Velen van ons zijn zo gewend geraakt aan het wegwerpkarakter van flatpack-meubels, dat we de blijvende waarde van iets van massief hout zijn vergeten. Een eettafel die je nu koopt, zou jarenlang kunnen worden gebruikt, voordat deze een generatie wordt doorgegeven. Bestellen kan eenvoudig bij Woodstock.

Massief eiken meubelen zullen niet alleen stevig genoeg zijn om door te geven aan toekomstige generaties, ze zullen het ook graag uit handen nemen, want het is veelzijdig genoeg om in de meeste decoraties te passen en zal er in toekomstige huizen niet ouderwets of gedateerd uitzien.