Vloermat antislip: veiligheid boven alles

vloermat antislip

Vloermat antislip: een antislip vloermat is essentieel in meerdere settings. Zo’n mat zorgt er namelijk voor dat ongelukken in natte en droge omgevingen kunnen worden voorkomen. De belangrijkste eigenschappen van antislip vloermatten zijn op te delen in 3 categorieën. In de volgende alinea vertel ik iets over die eigenschappen, zodat jij precies weet waarvoor je een antislip vloermat kunt inzetten.

vloermat antislip

Waarom een antislip vloermat zo belangrijk is

Een vloermat antislip is belangrijk waar er gewerkt wordt, op een vloer die door nattigheid of door welke andere reden dan ook glad kan worden. Het is dan echt essentieel om ervoor te zorgen dat mensen niet uitglijden. Een antislip vloermat is daarvoor de beste oplossing.

De matten hebben 3 eigenschappen. De eerste eigenschap is het opvangen van vuil en vocht door de praktische gaten die in zo’n mat zitten. De gebruiker staat zo niet direct in de viezigheid en gladheid. De tweede eigenschap gaat over de grip van de mat. Zo’n mat heeft een oppervlakte met een stevige structuur, waardoor je extra grip ervaart als je op deze matten staat en loopt. De matten zijn normaal gesproken stevig en gaan lang mee. Zorg voor een veilige ondergrond waar er gewerkt wordt!