Tenalady geeft je je zelfvertrouwen terug

Incontinentie kan veel invloed hebben op hoe jij je voelt. Veel mensen schamen zich ervoor. Daarnaast beïnvloedt het vaak ook je functioneren. Vond je het vroeger heerlijk om lekker te springen en dansen tijdens Zumba? Met incontinentieklachten is de lol er vaak snel vanaf. Ook maakt het vaak onzeker, waardoor je minder snel iets leuks buiten de deur doet of afspreekt met mensen. Daarmee kun je zo in een sociaal isolement terecht komen. Misschien heb je al van alles geprobeerd om de klachten op te lossen en weet je niet wat je nog meer kunt doen. Weet dat er oplossingen zijn die je helpen om je leven te kunnen leven zoals jij dat wilt, ondanks je klachten. Tenalady heeft allerlei oplossingen die je ondersteunen als je last hebt van incontinentieklachten en die ervoor zorgen dat je gewoon alles weer kunt doen. Net zoals je dat deed voor de klachten. En niemand die er verder iets van merkt. We vertellen je hier meer over de verschillende oplossingen die er zijn.

Tenalady inlegkruisjes 

Bij licht urineverlies heeft Tenalady speciale inlegkruisjes ontwikkeld die comfortabel dragen bij urineverlies en op drie manieren bescherming bieden. Ze zijn geschikt bij het verlies van druppels urine, bijvoorbeeld bij niezen of hoesten. Het verschil met gewone inlegkruisjes is dat ze beter vocht absorberen, waardoor je altijd een droog gevoel hebt. Ze voorkomen doorlekken en nare geurtjes en maken dat jij je fris voelt ondanks je urineverlies. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen en passen daarmee perfect in een slip. Doordat de inlegkruisjes uitgebreid dermatologisch getest zijn hoef je je geen zorgen te maken over irritatie. En als je ze regelmatig vervangt voorkom je ook dat de urine die vrijkomt je huid irriteert.

Tena is discreet verband

De Tenalady discreet verbanden zijn geschikt als het verlies van urine soms een scheutje is. Je kunt ze vinden in verschillende absorptie niveaus en precies het model kiezen dat past bij jouw persoonlijke situatie. De verbanden nemen net wat meer vocht op dan de inlegkruisjes en er zijn speciale varianten ontwikkeld die er ook ’s nachts voor zorgen dat je droog blijft. Door een speciale Dryzone wordt de urine heel snel in het verband opgenomen en voel jij je altijd droog. Daarnaast zorgen speciale geurparels ervoor dat vervelende urinegeurtjes geen kans krijgen. Net als bij de inlegkruisjes zijn de verbanden gemaakt van comfortabel materiaal waardoor je nauwelijks voelt dat je een verband draagt en waardoor jij gewoon lekker kunt bewegen zonder ongelukjes. 

Tenalady pants

Heb je matig tot zwaarder urineverlies dan heeft Tenalady een speciale lijn met beschermend incontinentie ondergoed voor je ontwikkeld. Deze Tena lady pants zijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld en hebben een perfecte pasvorm die bijna voelt als gewoon ondergoed. Door de grote hoeveelheid urine die ze kunnen absorberen voel jij je je de hele dag zeker en kun je ook ’s nachts met een gerust hart gaan slapen. Ze zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en je kunt kiezen voor een laag middel of een hoog middel.