Voor oud en nieuw: damesschoenen Paul Green zilver

Ik heb fantastische damesschoenen Paul Green zilver gekocht. Ze zijn zo mooi, dat ik ze de hele tijd aan wil, ja ja, ik heb ze inderdaad al binnen. Maar waarom mag ik ze nog niet aan doen? Nou, omdat ze precies passen bij mijn oud en nieuw outfit en ik wil ze dan ook voor die dag bewaren. Ik weet dat het in feite niet heel veel uitmaakt, maar ten eerste, wil ik ze niet vies maken en ten tweede vind ik het gewoon leuk om dan opeens een totaal nieuwe en verzorgde outfit te hebben!

logo-nl

Fantastische schoenen

We gaan met een grote groep vrienden feest vieren, we hebben een huisje gehuurd en ik ben zo benieuwd! Dit is voor het eerst dat we met z’n allen bij elkaar zijn. Ik weet zeker dat het gezellig word, dat kan ik mij echt voorstellen. Maar je weet maar nooit, straks heeft de een weer andere verlangens dan de andere. Misschien wil iemand wel een oudjaars conference kijken, je weet het niet! Ook weten we niet hoe het huisje gaat zijn, maar ik denk dat dit wel goed is. De foto’s zien er erg goed uit.