Maak kunst met Resin Art

resin art materialen

Vast en zeker ben je het wel eens ergens tegengekomen, prachtige salontafels die zijn bewerkt met gekleurde epoxy giethars. Van een eenvoudige boomstam is een echt kunstwerk gemaakt, er is gebruik gemaakt van verschillende kleuren. Zelfs de kleuren door elkaar heen mengen is mogelijk, waardoor je een soort van marmer effect krijgt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Resin Art materialen. Als beschermlaag is epoxy ook perfect, het voorkomt dat je krassen en putten in je mooie houten tafel krijgt. Op deze manier zijn er verschillende mogelijkheden, zowel ter bescherming als verfraaiing. 

resin art materialen

Mogelijkheden met Epoxy Resin Art

Met Resin Art artikelen heb je verschillende mogelijkheden, zo kun je ook voorwerpen ingieten van een dierbaar persoon. Op deze manier herdenk je iemand, die niet meer in je midden is of erg belangrijk voor je is. Bloemen, ringen en andere sieraden zijn eenvoudig om in te gieten en je maakt je eigen kunstwerk. Ben je een fan van marmer, en wil je zelf een marmer look maken met verschillende kleuren? Ook dit is mogelijk met Resin Art, de mogelijkheden zijn enorm met de materialen. De hars is zowel in kleur als transparant te verkrijgen bij epoxywinkel.be.

Voordelige prijzen

Je denkt vast dat werken met Resin Art materialen een duur grapje is, niets is minder waar. De harsen worden namelijk in eigen fabriek gemaakt, daardoor kan de prijs laag worden gehouden. Wat voor kleur je ook nodig hebt, je vindt het bij epoxywinkel.be. Wil je een transparante hars om mooie voorwerpen in te gieten dan is dit ook mogelijk, de mogelijkheden met epoxyhars zijn enorm. Weet je niet precies wat of hoe je het moet doen? Op internet vind je diverse video’s om inspiratie op te doen, of om te leren.