Dafalgan, een doeltreffend medicijn

Dafalgan werkt effectief tegen pijnklachten die licht of matig te noemen zijn. Ook heeft dit geneesmiddel een koortsremmende werking. Op basis van paracetamol richt het zich op de receptoren in je hersenen.  Met verschillende doseringen en vormen kun je voor elk gezinslid de juiste variant nemen. Het middel is als tablet met water via de mond in te nemen, of als bruistablet op te lossen in water, of als zuigtablet te laten smelten op de tong of als zetpil toe te dienen. Zoals bij de meeste geneesmiddelen geldt ook bij Dagalgan een doseerverschil: kleine kinderen mogen er minder van hebben dan volwassenen. Het geneesmiddel staat te boek als goed verdraagbaar voor lichaam en spijsvertering, echter er wordt geadviseerd om het niet gedurende een lange tijd chronisch te gebruiken omdat de dosering dan toxisch kan worden voor de lever. Aangeraden wordt om de informatie in de bijsluiter altijd nauwkeurig door te nemen en bij twijfel contact op te nemen met je eigen huisarts.

Bestel Dafalgan online

Dit goed werkende geneesmiddel is zonder doktersrecept te verkrijgen, dus je hoeft er niet voor naar de apotheek. Op Viata.be kun je het vanuit je luie stoel in je virtuele winkelmandje mikken en al de volgende dag heb je het bij je thuis of kun je het afhalen bij het door jou uitgekozen afhaalpunt. Viata maakt gebruik van een gebruiksvriendelijk bestelproces en bij  het betalen kun je kiezen uit verschillende veilige methodes. De levering geschiedt op een discrete wijze.

Een professioneel team

Wanneer je meer wilt weten over een specifiek geneesmiddel, heb je de gelegenheid om online of telefonisch je vragen te stellen aan een team van professionele apothekers en assistenten. Zij geven je via de online chat of aan de telefoon deskundig antwoord.

Meer dan geneesmiddelen

Bij Viata.be zijn niet alleen medicijnen te bestellen; ook verzorgingsproducten behoren tot het assortiment. Zelfs supplementen en dieetvoeding voor je huisdier kunnen mee besteld worden. Alle producten zijn scherp geprijsd en soms gelden er extra scherpe aanbiedingen.